Pui de salată de ton



Iată încă un fel în care un avocado bine copt poate deghiza foarte rapid lucruri ca:

o conservă de ton în suc propriu
ceapă verde
pătrunjel
zeama unei lămâi
ulei de măsline
sare, piper
pentru servire: roşii cherry şi ardei iute


Fructul de avocado se curăţă de piele şi de sâmburele uriaş şi se pasează cu furculiţa, alături de ton. Se adaugă zeama de lămâie, apoi sarea, piperul, patrunjelul şi ceapa verde tăiate mărunt şi la final puţin ulei de măsline. Se lasă să stea acoperit minim 20 de minute pentru ca ingredientele să îşi combine aromele şi gustul, apoi se serveşte în jumatatati de roşii curăţate. Deasupra se presară ardei iute uscat şi tocat şi se recomandă astfel a nu se inspira când salata se apropie de nas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.