1 lingură de zeamă de lămâie
1 lingură de vin alb sec ori demisec
1 căţeluş de usturoi
După o oră de scăldat creveţii se şterg cu un şervet, în timp ce alături într-o tigaie mică li se pregăteşte puţin ulei încins. Se trec prin făină, ouă şi - Caraibe aşadar: - co-co-nut şi se pun în tigaie pe-o parte şi pe cealaltă până devin aurii.
Dacă eşti cumva sub influenţa, să zicem, unei rateu cu o savarină s-ar putea să uiţi că nucă de cocos trebuie amestecată cu nişte coriandru proaspăt şi tocat. Nu e însă grav; chiar şi aşa, creveţii cu nucă de cocos vor avea oricum un alt gust decât cei pe care i-ai mâncat până acum: acrişori cu o discretă aromă de cocos. Foarte discretă, în caz că te temi să-i încerci din motive de Bounty similarity.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu