tag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post8267779793880236915..comments2023-07-30T22:32:40.202+03:00Comments on Gătește și mușcă: Le Cordon Bleu's gâteau au chocolatUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post-18477391183255004752012-12-04T23:13:52.487+02:002012-12-04T23:13:52.487+02:00Da, foarte limpede ;) Multumesc frumos! Da, foarte limpede ;) Multumesc frumos! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post-41648457781559270282012-11-26T17:16:10.054+02:002012-11-26T17:16:10.054+02:00Blatul, dupa ce se coace la cuptor, va face deasup...Blatul, dupa ce se coace la cuptor, va face deasupra o crusta subtirica - si foarte buna, dealtfel, insa cum incurca la insiropat (e un pic tare si nu permite absorbirea siropului), trebuie indepartata. Mai departe nivelarea consta in faptul ca verifici si, dupa caz, mai tai din blat daca ti se pare ca nu e egal - fie ca s-a copt mai umflat intr-o parte, fie ca n-ai scos drept-drept acea parte/crusta de deasupra.<br />Sper ca e mai limpede asa. Daca nu, te rog nu ezita sa-mi spui! :)Ciuşcahttps://www.blogger.com/profile/17380478386538017887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post-16999695846325803772012-11-14T23:48:34.312+02:002012-11-14T23:48:34.312+02:00Felicitari pt prajiturica, am o intrebare daca pot...Felicitari pt prajiturica, am o intrebare daca poti sa ma lamuresti, te rog. Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui cu " Se lasă cam 15 minute la cuptor şi când e gata răcită se taie subţire primul strat - crusta - cu un cuţit lung, se nivelează şi se pune la loc în tavă, unde se stropeşte cu rom. " Te rog frumos,poti explica? Pur si simplu se da la o parte primul strat sau se feliaza.. nici faza cu nivelatul nu am inteles-o. Poate e mai clar cand ai prajitura in fata.Eu as vrea sa o fac dar inainte vreau sa fiu sigura ca am inteles totul. Multumesc frumos! <br /> Dana.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post-18189377805894978872011-08-01T11:34:50.818+03:002011-08-01T11:34:50.818+03:00Mercimerci. Ce-i drept, este o prăjitură ca nimeni...Mercimerci. Ce-i drept, este o prăjitură ca nimeni alta! ;)Ciuşcahttps://www.blogger.com/profile/17380478386538017887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post-89158222007628963152011-06-07T09:32:51.506+03:002011-06-07T09:32:51.506+03:00Ador ciocolata! Prajitura ta arata minunat. Super ...Ador ciocolata! Prajitura ta arata minunat. Super delicioasa...Delicioasahttp://www.delicioasa.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3295589852189010880.post-71975378409459295432011-05-27T23:55:06.460+03:002011-05-27T23:55:06.460+03:00Seamana izbitor de mult cu tortul mousse de ciocol...Seamana izbitor de mult cu tortul mousse de ciocolata pe care il fac eu :) Ai noroc ca nu l-ai avut pe sotul meu in vizita : e in stare sa manance nu doua ci 3 felii una dupa alta!<br />Gustul este exceptional, ma uit la pozele tale si parca simt ciocolata in gura. Exceptional!Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.com